GEIRANGER - SKAGEFLÅ. PÅMELDING!

Fellestur

Dato
9. juni 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Geiranger, Kajakk, Ytrenordfjordturlag, Skageflå
Arrangør
Ytre Nordfjord Turlag
Turområde
Sunnmørsalpane, Tafjordfjella (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi tek denne dagen turen til vakre Geiranger. Her sjøset vi kajakkane og set kursen utover fjorden og går i land under fjellgarden Skageflå. Når kajakkane er fortøygd på land vil vi ta på oss fjellskoa og begynne på stien opp til garden Skageflå. Vel oppe tek vi ein velfortent kvilepause, husk å ta med lunch til turen. Her oppe er ei fantastisk utsikt over Geirangerfjorden og dei Syv Søstre og fjellgarden Knivsflå som ligg rett over fjorden. Etter ca 1 time på garden er det tid for å komme seg ned på fjorden igjen. Vi hoppar i kajakkane og set kursen for Geiranger.

Det er ein fordel om deltakarane på turen har padla før sjøl om dette er ein enkel tur, det vil uansett bli gitt ein enkel innføring i bruk av kajakk før turstart.

Det er mogeleg å leige kajakk av oss for dei som evt ikkje har egen. Pris for leige av kajakk med utstyr 300,- som medlem av DNT er dette gratis. Ta med vanntette pakksekkar der ein kan oppbevare kle, sko mat etc.

Oppmøte: Geiranger 11:00, oppmøtestad vil bli gitt ved påmelding

Turleiar: Tor Magne Gangsøy

Påmelding til tlf 48955867

 

GEIRANGER - SKAGEFLÅ. PÅMELDING!

Vi tek denne dagen turen til vakre Geiranger. Her sjøset vi kajakkane og set kursen utover fjorden og går i land under fjellgarden Skageflå. Når kajakkane er fortøygd på land ...

Kontaktinformasjon:

  • Tor Magne Gangsøy
  • Tlf. 48955867