Kom deg ut-dag YNT

Fellestur

Dato
6. september 2020 kl. 11:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnarturlagynt, Komdegutdag2020, Gårdsbesøk
Arrangør
Ytre Nordfjord Turlag
Turområde
Fjordane (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Påmelding pga smittevern! Les mer nederst i innlegget.

6 september inviterer Barnas Turlag Vågsøy til en litt annerledes Kom Deg Ut-dag. Vi skal til Holvik Gård. Dette er fordi DNT i år har fokus på bærekraft, som jo kan være veldig mye.
All bærekraft starter en plass, i små og store format, og på Holvik Gård driver de mye med nettopp dette. Vi skal få se, oppleve og høre litt om bærekraft og kretsløp i deres virke. Kanskje både små og store kan lære mye og se hvordan ting fungerer i et lite format, samtidig som vi har det kjekt ute?

Pga korona-tilstandene blir det i år ingen servering, men dersom været ikke er altfor ille, vil vi fyre opp noen bålpanner dersom dere vil grille noe selv. Ta med alt av utstyr til grilling hjemmefra. (grillpinne, mat, ketchup etc)

Litt leker og aktiviteter skal vi også lage til 😊

I tillegg har alle foresatte ansvar for egne barn, både sikkerhetsmessig og at smittevern følges. Dvs spriting av hender, håndhygiene, 1meters regel, respektering av dyras velferd osv.

Vi må føre lister over påmeldte, så send melding til Barnas Turlag YNTs innboks her på Facebook med liste over alle som skal være med, samt ett tlfnr pr familie. 

Kom deg ut-dag YNT

NB! Påmelding pga smittevern! Les mer nederst i innlegget. 6 september inviterer Barnas Turlag Vågsøy til en litt annerledes Kom Deg Ut-dag. Vi skal til Holvik Gård. Dette er fordi ...