VILKÅR FOR BRUK AV KRÅKENES FYR OG SKONGENES FYR

Det er obligatorisk for alle gjester å bestille på forhånd. Ved ledig kapasitet kan bestillinger gjøres samme dag som ankomst. Gjester som ankommer uten forhåndsbestilling kan bortvises. Det gjelder under koronapandemien ingen tidsfrist for når man må ankomme hytta for at sengereservasjonen skal gjelde.

Privatpersoner bestiller og forhåndsbetaler hytteoppholdet i sin helhet. Den som er medlem i DNT i bestillingsøyeblikket velger medlemspris. Skoleklasser og lignende grupper bes om å sjekke tilgjengelighet på nett, for så å kontakte turlaget for bestilling.

Begge våre fyr har egne nøkler, for kode ring vakttelefonen tlf. 929 97 913 eller send en mail til ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

Når man ankommer hytta er det viktig at alle skriver seg inn i besøksprotokollen. (i noen hytter er den tatt bort pga smittefare). Alle gjester plikter å opptre hensynsfullt i samsvar med DNTs smitteverninstruks, følge oppslag på hyttene og følge gjeldende smitteverns regler fra aktuelle myndigheter.

AVBESTILLING:

•             Avbestilling til og med 6 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.

•             Eks: Et opphold fredag-søndag må da avbestilles senest kl. 23:59 på lørdag

•             Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

•             Bestilling på en hytte kan ved ledig kapasitet flyttes til en annen dato og/eller en annen av Ytre Nordfjord Turlag sine hytter                   innen 5 dager før opprinnelig oppmøtedag. Slike endringer gjøres på e-post til ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

Avbestilling kan gjøres på to måter. Gjennom betalingsløsningen på nett på «min side» eller ved å sende en mail til ytre.nordfjord.turlag@gmail.com og legge ved kvitteringen.

LINK TIL "MIN SIDE" :

KRÅKENES FYR: https://my-page.visbook.com/5552/login?lang=no

SKONGENES FYR: https://my-page.visbook.com/5964/login?lang=no

Mer info får dere på vår hjemmeside ytrenordfjord.dnt.no eller UT.no eller krakenesfyr.com

Ytre Nordfjord Turlag (DNT forening) ønsker deg en god tur!

Ytre Nordfjord Turlag

Klikk her for å skrive tekst.