Hvordan booke en bestilling i Visbook

• Trykk på kalenderen og legg inn fra og til dato og søk
  • Dersom det kommer opp «Vis tilgjengelighet» på det du vil bestille, så er det noe som er opptatt i det tidsrommet.
  • Trykk da på  "Vis tilgjengelighet». Du får da opp en kalender som viser grønt det som er ledig. Trykk på kalenderen på venstre side og marker til og fra dato du vil bestille.
  • Legg inn Pris (medlem/ikke medlem) og antall personer.
  • Dersom dere ønsker å leie handkle/sengetøy i Stormhuset, så legg inn antall sett. I Stormsuiten er dette inkludert.
  • Er du ferdig med å bestille så trykk «book nå»
  • Skal du booke mer så trykk på «legg til i handlevogn»
  • Når du er ferdig, gå til handlevognen i øverste høyre hjørne og trykk på handlevogn. Her logger du inn ved å legge inn en epost eller telefon nr. hvor en kode blir sendt. Legg inn koden og trykk på «bekreft»
  • Du kommer da til siden hvor du legger inn epostadresse, telefon nr. navn, adresse, land.
  • Huk av for aksepterer bestillingsbetingelser og trykk på «fullfør booking»
  • Du kommer nå til Nets, som er vår betalingsløsning på nett, hvor du legger inn ditt betalingskort. Følg instruksene du får.
  • Når betalingen er fullført får du tilsendt pr. epost ordrebekreftelse, kvittering og info om fyret.
  • Lykke til!

Klikk her for å skrive tekst.