Skongenes Fyr

På grunn av korona situasjonen i landet vårt har vi følgende informasjon vedr overnatting på Skongenes fyr.

PÅ GRUNN AV ENDRING I RETNINGSLINJENE TIL DNT OG FOLKEHELSEINSTITUTTET SÅ HAR VI NÅ ÅPNET FOR BOOKING HELE UKEN FRA DEN 1. JUNI, DERE KAN BOOKE NÅ.

FYRET LEIES FORTSATT UT KUN SOM EN ENHET. FOR AT VI SKAL KUNNE OVERHOLDE REGELEN OM MINIMUM 1 METERS AVSTAND HAR VI SATT EN GRENSE PÅ MAX 6 PERSONER, DETTE GJELDER IKKE PERSONER SOM TIL DAGLIG BOR I SAMME BOENHET. VI HAR TATT BORT REGELEN OM MINIMUM 2 DAGERS BOOKING.

Div. vaskemidler, desinfikasjonsmidler, tørkerull og engangs kluter er satt ut og vi er ut en gang i uken for å sjekke. Vi har vasket og ryddet og gjort fyret klart for gjestene. . Gjester må ta med eget sengetøy, lakenpose eller sovepose med putetrekk. Gjestene skal forholde seg til gjeldene smittevernregler. Informasjonsplakater er hengt opp i hytta. Benytt håndvask / sprit som er satt ut i hytta.

Ta med: Eget sengetøy, sovepose etc, putetrekk er viktig at man selv tar med, handkle, drikkevann og mat.

Skongenes fyr har et fullt utrusta kjøkken med komfyr m/stekeovn, kjøleskap, varmt og kaldt vann. Vanntoalett, ikke dusj

Dagsbesøk eller bruk av toalett av andre enn overnattingsgjestene er ikke tillatt.

Røyking og dyr ikke tillatt innendørs

HÅPER AT ALLE GJØR SITT YTTERSTE IHH. TIL HYGIENEREGLENE OG RENGJØRING SLIK AT VI KAN HOLDE ÅPENT I SOMMER

DNT lås og standard DNT nøkkel vil midlertidig taes bort for at vi kan overholde smittevernsreglene.

Egen kodelås montert, kode til låsen fås ved å ringe tlf. 92997913, 48955867 eller sende en mail til oss ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

VELKOMMEN TIL SKONGENES OG HÅPER AT ALLE FÅR ET FLOTT OPPHOLD

Nå har dere en unik mulighet til å leie hele hytta.

PRIS LEIGE HELE HYTTA PR DØGN:

MEDLEM AV DNT KR 1000,-

IKKE MEDLEM AV DNT KR 1250,-

Turbeskrivelse og kart:

Skongenes fyr ligger i Vågsøy kommune. Ein startar å gå ved Halsør. Det tar ca ein time å gå ut til fyret.

Vinden kan være sterk og været skifter fort her ute i havgapet. Heile året anbefales det å pakke med seg regntøy, ullundertøy og godt skotøy.

Drift:

Skongenes fyr drives av Ytre Nordfjord Turlag/Sogn og Fjordane Turlag. YNT har avtale med Kystverket. Fyret inngår i kystledsamarbeidet mellom DNT, Forbundet Kysten og andre.

Ta med:

Husk lakenposer/sengetøysett/handkle/kopphandkle, mat og gode klær.

Skongenes Fyr har eit fult utrusta kjøkken, men ta med den maten du treng.

Kontaktpersonar:

Tor Magne Gangsøy 48955867
Arve Per Kvalheim: 99 22 74 70

Nøkkel:

Det er midlertidig montert egen kodelås på Skongenes fyr for at vi skal kunne overholde smittevernsreglene. Koden vil bli gitt ved å ta kontakt med oss på ytre.nordfjord.turlag@gmail.com eller ved å ringe: 48955867 eller 92997913

Andre turforslag i nærleiken:

Er man først i Vågsøy er det også vel verdt å få med seg Kannesteinen, Norges største naturlige polypp, Refviksanden, kåret til en av Norges vakreste strender og det stormfulle Kråkenes fyr og kulturfyret Ulvesund. http://www.vivest.no/