Priser for overnatting

Foto: Tor Magne Gangsøy

PRISER​​​​​​​ FOR SKONGENES OG KRÅKENES FYR

Pga koronasituasjonen leier vi ut  Kråkenes  fyr Stormhuset som en enhet inntil videre. Dersom situasjonen endrer seg vesentlig kan dette bli endret. Det vil i alle tilfelle ikke bli noen endring for de som allerede har bestilt.

Kun en familie/kohort kan leie Stormhuset samtidig.

Stormsuiten i fyrhuset leies ut som en enhet til max 4 personer i samme familie/kohort.

PRISER KRÅKENES FYR

PRISER PR. 01.01.2021 PR. DØGN Pris medlem Pris ikke medlem
Stormsuite i fyrhuset  kr. 1700,- kr. 2000,-
Hele  Stormhuset kr. 2200,- kr. 2500,-
Leie av sengesett ,i Stormhuset kr. 150,- kr. 150,-
Leie av håndklesett, i Stormhuset kr. 50,- kr. 50,-

Klikk her for å skrive tekst.

PRISER SKONGENES FYR

Pga koronasituasjonen leier vi ut Skongenes fyr som en enhet og kun til en familie/kohort. Dersom situasjonen endrer seg vesentlig kan dette bli endret. Det vil i alle tilfelle ikke bli noen endring for de som allerede har bestilt.

Spesiallås er montert, kode vil bli gitt til gjester ved bekreftet booking ved å ta kontakt med ytre.nordfjord.turlag@gmail.com eller ved å ringe 48955867 , 92997913

PRISER  PR. DØGN  MEDLEM IKKE MEDLEM
SKONGENES FYR 2021 KR. 1250,- KR. 1500,-

Klikk her for å skrive tekst.