Priser for overnatting

Foto: Tor Magne Gangsøy

PRISER​​​​​​​ Kråkenes fyr

Pga koronasituasjonen vil man i år kun få leie Stormhuset som en enhet, kun til grupper på inntil 5 personer som reiser sammen. Familie som til daglig bor i samme boenhet kan være flere personer. Grunnen til at vi ikke ønsker flere gjester samtidig er at man må overholde minst 1 meters avstand ihht smittevernsreglene.

PRISER PR. 01.05.2020 PR. DØGN Medlem Ikke medlem
Overnatting Stormsuite  1500,- 1800,-
leie hele Stormhuset  2200 2500

PRISER Skongenes fyr

Pga koronasituasjonen vil man i år kun få leige Skongenes fyr som en enhet.  Priser som følger 1000,- pr døgn som medlem og 1250,- pr døgn for ikke medlem. Dette gjelder for grupper inntil 6 personer. Familie som til daglig bor i samme boenhet kan være flere personer. Grunnen til at vi ikke ønsker flere gjester samtidig er at man må overholde minst 1 meters avstand ihht smittevernsreglene.

Spesiallås er montert, kode vil bli gitt til gjester ved bekreftet booking ved å ta kontakt med ytre.nordfjord.turlag@gmail.com eller ved å ringe 48955867.