INFO LEIE Skongenes Fyr

INFO LEIE SKONGENES FYR

HOVEDHUSET PÅ FYRET LEIES UT  SOM EN ENHET UT 2021.

ROMUTLEIE FRA 01.01.2022

• Eget rent sengetøy, lakenpose eller sovepose med putetrekk er påbudt.
  • Hovedhuset har 4 soverom med 17 sengeplasser. fordelt på dobbeltsenger, familiekøyer, vanlige køyesenger og enkle senger. Godt utstyrt kjøkken med  kjøl/frys skap, komfyr m/stekeovn, kaffetrakter, varmt og kaldt vann. Stue med spisebord og nydelig utsikt. Toalett, ikke dusj.
  • Fyret har sisterne for å samle opp takvann så vi kan ikke garantere rent drikkevann, så ta med drikkevann. Begrens bruk av vann.
  • Det er begrenset med strøm på fyret så ikke sett på formye på en gang
  • Div. vaskemidler, desinfeksjonsmidler, tørkerull er satt ut og vi er ut en gang i uken for å sjekke.
  • Gjestene skal forholde seg til gjeldene smittevernregler. Vaske og rydde skikkelig etter seg, dette er nå særlig viktig.
  • Informasjonsplakater er hengt opp i hytta. Les disse nøye ved ankomst.
  • Benytt håndvask / sprit som er satt ut i hytta.
  • Ta med: Eget sengetøy, lakenpose/sovepose m. putetrekk, handkle, drikkevann og mat.
  • Avfall og alt du hadde med deg, tas med tilbake da fyret ikke har renovasjon.
  • Alle rom som er benyttet, skal vaskes. Dette er særlig viktig på kjøkken og bad.
  • Innsjekk etter kl. 16.00 Utsjekk før kl. 12.00
  • Dagsbesøk eller bruk av toalett av andre enn overnattingsgjestene er ikke tillatt.
  • Røyking inne i fyrets bygninger er ikke tillatt
  • Hund inne i hovedhuset ikke tillatt, hund kan være i et av uthusene ved avtale.
  • HÅPER AT ALLE GJØR SITT YTTERSTE IHH. TIL HYGIENEREGLENE
  • Kode til hengelåsen fås ved å ringe tlf. 92997913, 48955867 eller sende en mail til oss ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

Velkommen til Skongenes fyr.

Vi ønsker dere et flott opphold.

KUNN FORHÅNDSBOOKING

FYRET LEIES UT KUN SOM EN ENHET UT 2021 OG PR. ROM I 2022

• PRIS LEIGE HELE HYTTA PR DØGN 2021
  • MEDLEM AV DNT            KR. 1250,-
  • IKKE MEDLEM AV DNT KR 1500,-

PRIS PR. ROM FRA 01.01.2022

• MEDLEM AV DNT            KR. 500,-
  • IKKE MEDLEM AV DNT KR. 700,-

Turbeskrivelse og kart:

Skongenes fyr ligger i Vågsøy kommune. Ein startar å gå ved Halsør. Det tar ca ein time å gå ut til fyret.

Vinden kan være sterk og været skifter fort her ute i havgapet. Heile året anbefales det å pakke med seg regntøy, ullundertøy og godt skotøy.

Drift:

Skongenes fyr drives av Ytre Nordfjord Turlag, som har avtale med Kystverket. Fyret inngår i kystledsamarbeidet mellom DNT, Forbundet Kysten og andre.

Ta med:

Husk lakenposer/sengetøysett/handkle/kopphandkle, mat og gode klær. Siden fyret har sisterne (vannsamling fra tak) kan vi ikke garantere kvaliteten på vannet, ta derfor med drikkevann eller kok vannet.

Skongenes Fyr har eit fult utrusta kjøkken, men ta med den maten du treng

Kontaktpersonar:

Tor Magne Gangsøy 48955867
Vakttelefonen YNT 92997913

Nøkkel:

Det er montert egen kodelås på Skongenes fyr. Koden vil bli gitt ved å ta kontakt med oss på ytre.nordfjord.turlag@gmail.com eller ved å ringe: 48955867 eller 92997913

Andre turforslag i nærleiken:

Er man først i Vågsøy er det også vel verdt å få med seg Kannesteinen, Norges største naturlige polypp, Refviksanden, kåret til en av Norges vakreste strender og det stormfulle Kråkenes fyr og kulturfyret Ulvesund. http://www.vivest.no/