INFO LEIE Skongenes Fyr

INFO LEIE SKONGENES FYR

HOVEDHUSET PÅ FYRET LEIES UT  SOM EN ENHET. KUN EN FAMILIE/KOHORT KAN LEIE HUSET.

DET BETYR AT DERE FÅR HELE HUSET FOR DERE SELV.

• Eget rent sengetøy, lakenpose eller sovepose med putetrekk er påbudt.
  • Hovedhuset har 4 soverom med 17 sengeplasser. fordelt på dobbeltsenger, familiekøyer, vanlige køyesenger og enkle senger. Godt utstyrt kjøkken med  kjøl/frys skap, komfyr m/stekeovn, kaffetrakter, varmt og kaldt vann. Stue med spisebord og nydelig utsikt. Toalett, ikke dusj.
  • Fyret har sisterne for å samle opp takvann så vi kan ikke garantere rent drikkevann, så ta med drikkevann. Begrens bruk av vann.
  • Div. vaskemidler, desinfeksjonsmidler, tørkerull er satt ut og vi er ut en gang i uken for å sjekke.
  • Gjestene skal forholde seg til gjeldene smittevernregler. Vaske og rydde skikkelig etter seg, dette er nå særlig viktig.
  • Informasjonsplakater er hengt opp i hytta. Les disse nøye ved ankomst.
  • Benytt håndvask / sprit som er satt ut i hytta.
  • Ta med: Eget sengetøy, lakenpose/sovepose m. putetrekk, handkle, drikkevann og mat.
  • Avfall tas med tilbake da fyret ikke har renovasjon.
  • Alle rom som er benyttet, skal vaskes. Dette er særlig viktig på kjøkken og bad.
  • Innsjekk etter kl. 16.00 Utsjekk før kl. 12.00
  • Dagsbesøk eller bruk av toalett av andre enn overnattingsgjestene er ikke tillatt.
  • Røyking inne i fyrets bygninger er ikke tillatt
  • Hund inne i hovedhuset ikke tillatt, hund kan være i et av uthusene ved avtale.
  • HÅPER AT ALLE GJØR SITT YTTERSTE IHH. TIL HYGIENEREGLENE OG RENGJØRING SLIK AT VI KAN HOLDE ÅPENT
  • NÅ HAR DERE EN UNIK SJANGSE TIL Å HA HELE HUSET FOR DERE SELV
  • Kode til hengelåsen fås ved å ringe tlf. 92997913, 48955867 eller sende en mail til oss ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

Velkommen til Skongenes fyr.

Vi ønsker dere et flott opphold.

På grunn av korona situasjonen i landet vårt har vi følgende informasjon vedr overnatting på Skongenes fyr.

FYRET LEIES UT KUN SOM EN ENHET. KUN EN KOHORT/FAMILIE KAN LEIE SAMTIDIG.

Div. vaskemidler, desinfikasjonsmidler, tørkerull og engangs kluter er satt ut og vi er ut en gang i uken for å sjekke. Vi har vasket og ryddet og gjort fyret klart for gjestene. . Gjester må ta med eget rent sengetøy, lakenpose eller sovepose med putetrekk. Gjestene skal forholde seg til gjeldene smittevernregler. Informasjonsplakater er hengt opp i hytta. Benytt håndvask / sprit som er satt ut i hytta.

Ta med: Eget sengetøy, sovepose, lakenpose med putetrekk, handkle, drikkevann og mat.

Skongenes fyr har et fullt utrusta kjøkken med komfyr m/stekeovn, kjøleskap, varmt og kaldt vann. Vanntoalett, ikke dusj

Røyking og dyr ikke tillatt innendørs

HÅPER AT ALLE GJØR SITT YTTERSTE IHH. TIL HYGIENEREGLENE OG RENGJØRING SLIK AT VI KAN HOLDE ÅPENT I SOMMER

DNT lås og standard DNT nøkkel vil midlertidig taes bort for at vi kan overholde smittevernsreglene.

Egen kodelås montert, kode til låsen fås ved å ringe tlf. 92997913, 48955867 eller sende en mail til oss ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

VELKOMMEN TIL SKONGENES OG HÅPER AT ALLE FÅR ET FLOTT OPPHOLD

Nå har dere en unik mulighet til å leie hele hytta.

PRIS LEIGE HELE HYTTA PR DØGN 2021

MEDLEM AV DNT            KR. 1250,-

IKKE MEDLEM AV DNT KR 1500,-

Turbeskrivelse og kart:

Skongenes fyr ligger i Vågsøy kommune. Ein startar å gå ved Halsør. Det tar ca ein time å gå ut til fyret.

Vinden kan være sterk og været skifter fort her ute i havgapet. Heile året anbefales det å pakke med seg regntøy, ullundertøy og godt skotøy.

Drift:

Skongenes fyr drives av Ytre Nordfjord Turlag, som har avtale med Kystverket. Fyret inngår i kystledsamarbeidet mellom DNT, Forbundet Kysten og andre.

Ta med:

Husk lakenposer/sengetøysett/handkle/kopphandkle, mat og gode klær.

Skongenes Fyr har eit fult utrusta kjøkken, men ta med den maten du treng.

Kontaktpersonar:

Tor Magne Gangsøy 48955867
Vakttelefonen YNT 92997913

Nøkkel:

Det er midlertidig montert egen kodelås på Skongenes fyr for at vi skal kunne overholde smittevernsreglene. Koden vil bli gitt ved å ta kontakt med oss på ytre.nordfjord.turlag@gmail.com eller ved å ringe: 48955867 eller 92997913

Andre turforslag i nærleiken:

Er man først i Vågsøy er det også vel verdt å få med seg Kannesteinen, Norges største naturlige polypp, Refviksanden, kåret til en av Norges vakreste strender og det stormfulle Kråkenes fyr og kulturfyret Ulvesund. http://www.vivest.no/